tisdag 11 december 2007

långsamhet och dagdrömmar

Idag ska jag ha en långsam dag, jag ska noga tänka efter innan jag gör något. Jag behöver vila min hjärna och ladda mitt livsbatteri och låta mig sjunka in i varje rad jag läser.

Det handlar inte om att välja bort något utan att lägga till!
Anna, du skrev så bra i din blogg om att stå med en fot i två olika liv. Din ena fot står i giicod-världen och din andra fot på en grön äng. Det är bra att dagdrömma, för då vilar hjärnan!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Anna + Susanne! Jag håller med; dagdrömmerier är viktiga för att vila hjärnan och för att öppna upp för nya tänker och idéer. Jag använder dagdrömmeriet mycket – nästen som en meditation – och tror att jag förutan dessa ville vara ett mera stressad, mindre kreativt och mindre reflekterande människa. En tanke slog mig när jag läste ert inlägg; Ni skriver att ni har det som att stå med en fot i två olika liv; Den ena fot i GIICOD-världen och den andra fot på en grön äng. Jag har det likadan, men kan samtidig se en tydlig länk mellan de två världner – nemlig dessa bloggs – eller hur? Bloggs fungerer som en typ av refleksionsbase mellen det private och det jobbande livet och sammenlänker dessa världner och skaper ett helt människa.....! Blot en tanke. Vi ses på skolan tjejer...